Kontakt forskargrupp

 Kontakta webbansvarig admin Inger J Löfstedt 0709-112010 eller maila forskargruppen@telia.com. Vi tar tacksamt emot fotografier och annat om bygden. Vi scannar och du/ni får tillbaka materialet om så önskas. På hemsidan kan du se en del av vårt tio år långa forskningsarbete. Vi har material som inte är utlagt på hemsidan så om du undrar över något, hör gärna av dig. Vi hjälper gärna  släktforskare som har sina rötter i Håtuna och Håbo-Tibble.

Vill förtydliga att vi INTE ingår i Håtuna-Håbo-Tibbles hembygdsförening utan är en fristående forskargrupp.

Forskargruppen består för närvarande av oss glada amatörer.
Inger J-Löfstedt. Jag bor på en historisk plats med mycket av den forntida kulturen i min omgivning. Mitt intresse för hembygdsforskning startade när jag flyttade till Håbo-Tibble.  Denna bygd tillsammans med Håtuna är en rik kulturbygd, värd att värna om. Forskning och dokumentering pågår ständigt.

Eva Holmgren. Jag arbetar inom kyrkan och gjort så i många år, som kyrkvärd och kyrkvaktmästare. Undrar du något om Håtuna kyrka tror jag att jag kan svara dig om både stort och smått.

Lotta Hedin. Min historia började i bygden Håtuna  genom min släkt redan på 1600-talet och jag bor fortfarande kvar. Mina förfäder var historiskt intresserade och de bidrar nu med sina samlingar för nyfikna forskare. Tillsammans med mina forskarkompisar har jag startat föreningen Norränge gårds kulturvård.

Övriga forskare. Tidigare fanns Gun Björkman med i gruppen, hennes forskning finns till en del kvar på hemsidan